Groepsavonden

Tijdens de wekelijkse groepsavonden worden de kinderen o.a. bezig gehouden met sport, spel en creativiteit. De leiding probeert hierbij een afwisselend programma samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeur van de groep. De groepsavonden vinden plaats in de gymzaal van het gemeenschapshuis in Haren. Voor de kinderen is het dragen van gymschoenen met lichte zolen hierbij verplicht.

Om de groepsavonden zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van belang dat de kinderen ook op de betreffende groepsavonden (op tijd) verschijnen. Indien uw kind kortdurend verhinderd is, bijvoorbeeld door ziekte, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om de contactpersoon van die groep hiervan op de hoogte te stellen. Mocht het zo zijn dat uw kind gedurende langere tijd of een heel seizoen niet op tijd op de groepsavonden kan verschijnen, dient het bestuur hierover te worden ingelicht.

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen draait de P.J.O.S géén groepsavonden. Met Carnaval, Sinterklaas en Kerst vinden er gezamenlijke groepsavonden plaats. De data van deze gezamenlijke vieringen zijn te vinden in de agenda. Er vinden deze week dan geen reguliere groepsavonden plaats.

Indeling Groepsavonden

  • Woensdag 18:00-19:00
  • Woensdag 19:00-20:00